Tehokkaampi laskutus, joka tarjoaa helpon maksamisen asiakkaille ja silkkaa säästöä yritykselle

MONIPUOLISET MAKSUTAVAT

Klever mahdollistaa laskujen maksamisen erilaisilla maksuvaihtoehdoilla, kuten esimerkiksi luottokortilla, eräpäivän siirrolla, erämaksulla tai laskulimiitillä. Laskuttajalle tämä mahdollistaa lisämyyntiä ja nopeampaa saatavien kotiuttamista.

Rahoittajille Klever tarjoaa rahoitusalustan, jossa rahoittajan tarjoama maksutapa tuodaan kuluttajan matkapuhelimeen ja yhdistetään laskujen maksuun. Käytännössä kuluttaja voi maksaa laskunsa rahoittajan maksutavalla, joka voi esimerkiksi olla: eräpäivän siirto, maksukortti, erämaksu, laskurahoitus, jne.

PAREMPI ASIAKASKOKEMUS

Kleverin avulla laskuttaja tuo kuluttajalle paremman ja henkilökohtaisemman asiakaskokemuksen lisäämällä laskun yhteyteen itsepalvelutoimintoja. Asiakas voi esimerkiksi nähdä sopimuksensa, laskunsa tai kulutuksensa. Muuttaa palvelupakettia, tai tehdä lisäostoksia suoraan laskun yhteydessä.

Klever mobiilisovellus on kuluttajalle ilmainen ja helpoin tapa maksaa laskuja. Klever kokoaa kuluttajan kaikki laskut samaan sovellukseen, ilmoittaa notifikaatioilla saapuneista uusista laskuista ja lähestyvistä eräpäivistä ja hoitaa laskun vahvistetuksi vain yhdellä pyyhkäisyllä. Kleverissä ei näpytellä viitenumeroita, viivakoodeja tai muitakaan merkkijonoja. Mikäli maksumuistutuksia tulee, niputtuvat ne sovelluksessa alkuperäisen laskun yhteyteen.

SÄÄSTÄ JA DIGITALISOI

Paperilaskut ovat kalliita ja hukkuvat helposti, kun taas sähköpostiin lähetettynä laskut unohtuvat alta aikayksikön. Klever mahdollistaa merkittävät säästöt laskutuskuluissa siirtämällä kuluttajalaskutuksen mobiiliin. 

Suomessa välitetään vuosittain noin 350 miljoonaa kuluttajalaskua, joista noin 68% välitetään paperilla. Klever konvertoi laskut lähettäjien ja/tai välittäjien puolesta digitaalisiksi laskuiksi. Digitaaliset laskut Klever välittää kuluttajien matkapuhelimiin. Tämä mahdollistaa laskun lähettäjälle ja välittäjälle merkittävät säästöt, nopeuttaa saatavien kotiuttamista ja vähentää asiakastuen määrää.

M-LASKU – HELPOMPI VAIHTOEHTO E-LASKULLE

 

M-lasku on läpinäkyvä laskutuskeino; järjestelmä kertoo laskuttajalle, koska lasku on toimitettu kuluttajalle, koska se on avattu ja koska se on maksettu. Sovellus muistuttaa kuluttajaa lähestyvästä ja ylittyneestä eräpäivästä, ja nopeuttaa siten yritysten kassavirtaa vähentäen myöhästyneitä maksuja. 

Tilaa ilmainen mobiililaskutuksen esite

Lue lisää mobiiliratkaisun säästömahdollisuuksista, käyttöönottosta sekä muista hyödyistä ja tilaa ilmainen PDF-dokumentti.

Laskunvälityspalvelu – Klever hub

Mobiililaskutuksen lisäksi välitämme myös paperilaskuja, verkkolaskuja ja sähköpostilaskuja laskuttajan puolesta loppuasiakkaalle.

Klever tarjoaa silkkaa säästöä yrityksille

Myyntitiimimme arvioi mielellään organisaatiosi säästöpotentiaalin Kleveriä hyödyntämällä. Säästöä alkaa kertymään heti, kun Klever on otettu käyttöön ja kasvaa maksimiinsa liiketoiminnasta riippuen noin 12 kuukauden aikana.

Ota yhteyttä, niin laskemme yrityksenne säästöt tapauskohtaisesti!

Ota yhteyttä

sales@klever.fi