effektivare fakturering, som erbjuder enkel betalning för konsumenter och besparningar för företag

FLERA OLIKA BETALSÄTT

Klever erbjuder konsumenter flera olika sätt att betala sina fakturor på, till exempel kreditkort, delbetalning, eller flexibel förfallodag. För företag tillåter detta ökad försäljning och snabbare betalning av fordringar.

För finansiärer erbjuder Klever en plattform där finansierade betalningsmetoder erbjuds i samband med fakturabetalning direkt i konsumentens mobiltelefon. I praktiken kan konsumenten betala sin faktura med hjälp av finansiärens betalningsmetod, som till exempel kan vara en förfallodagsflyttning, betalning med kreditkort, delbetalning, fakturafinansiering etc.

BÄTTRE KUNDUPPLEVELSE

Med hjälp av Klever kan företag erbjuda sina kunder en personligare kundupplevelse genom att lägga till några av våra självbetjäningsfunktioner på fakturan. Till exempel kan kunden se sitt kontrakt eller sin konsumtion, byta servicepaket eller göra ytterligare inköp direkt på fakturan.

Den kostnadsfria Klever-mobilappen är det enklaste sättet för konsumenter att betala sina räkningar. Klever samlar alla konsumentfakturor i en applikation, meddelar användaren när en ny faktura är mottagen och låter användaren betala fakturan med endast en svepning. Inga fler referensnummer, streckkoder eller andra sifferkombinationer behöver skrivas in. Eventuella betalningspåminnelser buntas ihop med den ursprungliga fakturan i applikationen.

SPARA OCH DIGITALISERA

Pappersräkningar är dyra och slarvas lätt bort, medan e-postfakturor glöms ofta obetalda i inkorgen. Genom att skifta konsumentfaktureringen till en mobilkanal, möjliggör Klever betydande besparingar i faktureringskostnader för företag och konsumenter.

Omkring 350 miljoner konsumentfakturor levereras årligen i Finland, varav cirka 68% är pappersräkningar. Klever konverterar å företags vägnar pappersräkningarna till digitala fakturor, och levererar dem till konsumenternas smartphones. Detta möjliggör betydande besparingar för fakturaavsändare, påskyndar tillbakabetalningen av fordringar och minskar behovet av kundsupport.

M-fakturan – ett enklare alternativ till e-fakturan

 

M-fakturan är ett transparent faktureringsverktyg; fakturaren har koll när fakturan har levererats till konsumenten, när den har öppnats och när den är betald. Mobilapplikationen påminner konsumenten om förfallodagar och påskynda därigenom företagens kassaflöde genom att minska försenade betalningar.

Beställ en gratis broschyr om mobilfakturering

Läs mer om besparningsmöjligheterna, införandet av tjänsten samt mobilfaktureringens andra fördelar genom att beställa ett gratis PDF-dokument.

Fakturaleveranstjänst – Klever hub

Förutom mobilfakturering, levererar vi även pappersräkningar, e-postfaktura och e-fakturor till slutkunder å företags vägnar.

Klever erbjuder betydliga besparningar för företag

Vårt säljteam utvärderar gärna er organisations besparingspotential genom att använda Klever. Besparingarna börjar löpa genast då Klevers fakturering har tagits i bruk, och växer till sin maximala potential under cirka 12 månader.

Kontakta oss, så räknar vi en mer detaljerad besparningspotential för just er organisation!

Tag Kontakt

sales@klever.fi